Sari la conținut

Operatie varice rapida si nedureroasa

  • de

Operatie pentru varice este numele dat interventiilor chirurgicale invazive sau non invazive realizate in scopul inlaturarii varicelor.

Varicele sunt o afectiune destul de des intalnita in zilele noastre, iar acest lucru nu ar trebui sa ne mire absolut deloc daca tinem cont de ritmul rapid cu care se desfasoara vietile noastre in acest asa zis “secol al vitezei”. Cauzele de aparitiei ale varicelor sunt statul in picioare excesiv, statul jos excesiv, caratul de greutati foarte mari, obezitatea, sarcinile in cazul femeilor insarcinate, bolile sistemului circulator, precum si fumatul si consumul excesiv de alcool. Varicele sunt acele vase de sange de pe picioare, din zona gambelor si a coapselor care devin inflamate o data cu inaintarea in varsta. Greutatea suplimentara data fie de o sarcina, fie de obezitate duc la cresterea presiunii asupra acestor vase de sange, presiune ce le determina sa-si piarda din elasticitate si sa devina inflamate si rasucite.

Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a face o operatie de varice?

O operatie de varice poate vindeca orice persoana de aceasta afectiune, dar nu este recomandata oricarei persoane. De exemplu, daca suferiti de o boala cardiovasculara care necesita o interventie chirurgicala reparatorie a vaselor coronariene, o operatie de varice nu este recomandata. Vasele de sange afectate si inlaturate in cele mai multe cazuri de varice sunt si venele safene, vene care sunt folosite in majoritatea operatiilor de bypass coronarian. De asemenea, daca aveti o boala a sistemului circulator si care deja va afecteaza circulatia din zona membrelor inferioare, o operatie pentru varice nu este recomandata, chiar daca in cele mai multe cazuri vasele inlaturate sunt responsabile pentru circulatia periferica.
operatie varice

Alegeti o operatie pentru varice “quick and painless”

Exista un anumit tip de operatii varice care se desfasoara intr-un interval de timp foarte scurt, care nu presupune costuri mari, care nu va supune la dureri pre sau post operatorii si care nu necesita o perioada de convalescenta. Asadar, daca aveti un ritm al vietii rapid, daca aveti o viata agitata, o astfel de operatie varice este potrivita pentru dvs. Aceasta operatie varice poarta denumirea de ablatie endovenoasa cu laser si este mult mai simpla decat ii spune numele. Specificul pentru o astfel de operatie pentru varice este inserarea unui cateter in vasele de sange afectate si lansarea unor impulsuri de unde radio si laser care inchid vasele de sange in totalitate, determinandu-le sa se micsoreze si sa se retraga. Aceasta operatie pentru varice nu dureaza mai mult de o ora, nu necesita anestezie, se realizeaza in cabinetele specialistilor, nefiind nevoie de o sala de operatii, si poate fi facuta oricand, in orice moment al zilei, permitandu-va astfel sa va intoarceti la programul zilnic dupa ce se constata ca totul este in regula.

Clinica Varicoline este specializata in interventii medicale fara operatie, pentru eliminarea varicelor si venelor inestetice! Programeaza-te acum!