Sari la conținut

Tratarea Varicelor Fara Operatie

  • de

Tratarea varicelor cu ajutorul medicinei moderne

Tratarea varicelor este o arie a medicinei umane de foarte multi ani, aceasta afectiune fiind una foarte raspandita in randul persoanelor in varsta, atat a barbatilor cat si a femeilor (detalii aici).

Tratarea varicelor si importanta sa

Varicele sunt acele vase de sange de la suprafata pielii de pe picioare, gambe si coapse, care devin inflamate, rasucite si colorate in urma aplicarii unei presiuni exagerate asupra lor. Aceasta presiune deriva adesea din caratul unor greutati foarte mari, dintr-un mod de viata sedentar, din abordarea unei anumite pozitii in mod exagerat, cum este statul in picioare, din cauza ingrasarii rapide si a altor diverse motive legate de greutatea corporala cum ar fi sarcinile in cazul femeilor. Astfel tratarea varicelor nu se poate face in orice caz, ci dupa ce se stabileste cauza aparitiei acestora.

Chiar daca vasele afectate de varice sunt de obicei cele de la suprafata pielii, varicele pot afecta sistemul circulator de la nivelul membrelor inferioare, tratarea varicelor devenind astfel cu mult mai importanta. Avand in vedere ca majoritatea persoanelor afectate de varice sunt de sex feminin, tratarea varicelor este foarte importanta pentru ele, datorita dorintei de a-si recapata frumusetea picioarelor si a diminuarii durerilor atat de greu de suportat.

Tratarea varicelor si modalitatile chirurgicale

Tratarea varicelor se face in zilele noastre in baza interventiilor chirurgicale dezvoltate in ultimii ani, interventii care pot fi invazive sau non invazive, dureroase sau imposibil de simtit, costisitoare sau mai putin costisitoare. Tratarea varicelor prin intermediul medicinei moderne este recomandata de catre toti medicii dermatologi din lume, majoritatea acestora respingand ideea abordarii de remedii naturale, traditionale, holistice sau de orice alt gen neconventional.

Printre interventiile chirurgicale folosite in tratarea varicelor se numara ablatia endovenoasa cu laser, scleroterapia, precum si clasica operatie de inlaturare a varicelor cu ajutorul bisturiului si a anesteziei generale. Ablatia endovenoasa cu laser a fost inclusa destul de recent in tratarea varicelor, fiind o interventie destul de noua si care a depasit nu de mult timp stadiul de experiment.

Asadar, daca suferiti de varice, daca numai suportati durerea cauzata de acestea, daca mancarimea nu va da pace, daca increderea in aspectul dvs fizic a scazut drastic din cauza varicerlor si daca va este rusine sa mai iesiti in public in tinutele de altadata, apelati la Clinica Varicoline, cu ajutorul medicinei moderne totul se va rezolva in cel mai scurt timp.