Inlaturarea Varicelor

  • de

Operatiile pentru varice sunt numeroase, invazive sau noninvazive, si sunt folosite in fiecare zi pe tot globul pentru inlaturarea aspectului urat al vaselor de sange afectate de varice.

Vrei sa te tratezi dar nu stii la cine sa apelezi pentru a te supune unei operatii varice?

Daca suferi de varice este recomandat sa te adresezi unui specialist care sa-ti puna un diagnostic exact si care sa stabileasca gravitatea starii tale de sanatate. Venele afectate de varice (detalii aici) nu deranjeaza numai prin aspectul pe care il dau picioarelor persoanelor afectate si prin simptomele stresante, putand fi de asemenea si o sursa periculoasa de complicatii de sanatate pentru acestea. Daca nu te tratezi de varice la timp, si daca nu acorzi importanta necesara acestei afectiuni atat de complicate, poti descoperi mai tarziu ca ai o problema cardiaca, care la randul ei se manifesta ca un efect secundar al varicelor. In zilele noastre ar trebui sa te poti supune uneia dintre numeroasele operatii varice existente fara a te gandi de doua ori, avand in vedere rezultatele studiilor facute cu privire la aceasta afectiune si la complicatiile ce pot aparea daca aceasta nu este tratata corespunzator la timp cu ajutorul unui specialist, fie acesta un medic dermatolog, un chirurg, sau un chirurg plastician.
operatie varice

Care sunt acele operatii varice care se folosesc in zilele noastre?

Vei descoperi probabil, daca esti in cautarea unei optiuni de tratare a varicelor, daca te-ai saturat de aspectul hidos al picioarelor tale, ca in zilele noastre cea mai des intalnita interventie chirurgicala folosita in tratarea varicelor, sursa tuturor acelor operatii varice, este ligatia si inlaturarea vaselor de sange afectate. Desi persoanele care se supun unei astfel de operatii varice relateaza faptul ca aceasta este dureroasa si ca cicatricile ramase nu sunt deloc multumitoare, si ca vanataile care rezulta in urma inlaturarii vaselor de sange se vindeca destul de greu, acestea recunosc si faptul ca eficienta unei astfel de operatii varice nu poate fi pusa la indoiala, si sfatuiesc pe toti cei care sufera de varice si nu dispun de fonduri foarte mari de tratare sa se supuna unei astfel de operatii varice pentru a scapa pentru totdeauna de aceasta afectiune atat de neplacuta. Riscurile unei astfel de operatii varice, si implicatiile pe care aceasta le poate avea asupra circulatuiei sanguine sunt minore, deoarece venele inlaturate sunt folosite doar pentru colectarea sangelui de la suprafata pielii, ele nejucand un rol important in circulatie.

Clinica Varicoline este specializata in tratamentul varicelor, fara operatie chirurgicala clasica si fara internare. Aici au fost rezolvate zeci de mii de cazuri dintre cele mai diverse, de la vene inestetice la complicatii grav e ale varicelor.

Clinica Varicoline este liderul incontestabil in tratamentele venelor varicoase, fara operatie chirurgicala.